Bezoek het Kröller Müller museum | groep 3-8

Beschrijving

Bezoek het Kröller Müller museum | groep 3 – 8

Vraag een schoolcode aan en bezoek onbeperkt een jaar lang met de hele school het Kröller Müller museum.

Gratis educatieve materialen
Tijdens je museumbezoek kun je gebruik maken van onze doe-het-zelf lespakketten Filosoferen met schilderijen/beelden en Zwaan zoekt een vriendje. Je vindt de leskaarten uit deze methodes nu ook online! Stel gemakkelijk je lesprogramma samen en download gratis onze online werkbladen voor leerlingen en lesbrieven voor de begeleiders . Door kaarten van verschillende lespakketten te combineren, maak je makkelijk een programma op maat voor alle klassen.

Lespakket per post
Wil je de lespakketten ontvangen per post? Stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl met de volgende gegevens: naam en adres school, naam en telefoonnummer contactpersoon en het lespakket dat je wilt ontvangen.  In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Vraag je bezoek van tevoren aan!
Een museumbezoek moet je altijd van te voren te reserveren. Doe je dat niet, dan kan het zijn dat we geen plek hebben voor je bezoek en kunnen we je groep geen toegang geven tot het museum.

Toegang het Nationale Park de Hoge Veluwe
Let op: het ticket dat je van ons ontvangt geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je moet het bezoek ook aanmelden bij Het Nationale Park de Hoge Veluwe om daar gratis toegang te krijgen. Dit kun je doen via https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/scholen.

Inloggen voor details en boeken

Beschikbaar

Voorkeur van datum en tijdstip kan worden aangegeven bij boeking

Contact

Websitep.stokvisch@staphorst.nl